Daglig hudvård med Rosenserien

En stor del i hur din hud mår och ser ut ligger i din dagliga hudvård. Det är många saker som påverkar huden; kost, arvsanlag, ålder, hormoner, motion, sol, datorarbete, stress mm. För att få din hud att må bra och fungera optimalt behöver du sköta din dagliga hudvård.

Daglig hudvård i fyra enkla steg:

1. Bra rengöring - mild och effektiv. Viktigt för att hålla huden fräsch och för att huden ska kunna tillgodogöra sig de vårdande produkterna. Välj mellan Rengöringskräm och Tvättgelé, vanligtvis bara på kvällen.

2. Rosenvatten, neutraliserar vattnets negativa effekt på huden och tillför fukt och antioxidanter. Morgon och kväll, alltid innan fuktkräm.

3. Ögonkräm, appliceras med lätta rörelser runt ögat. Kan motverka de fina linjerna, påsar och mörka ringar. Morgon och kväll för bästa effekt.

4. Fuktkräm/fuktgelé som passar din hudtyp. Morgon och kväll. För den torr och mogen hud rekommenderas Rosenkräm antirynk. Vid behov komplettera med Morotsolja, Jojobaolja eller Vitaminkräm natt.

Att sköta din dagliga hudvård är viktigt och går lätt och fort när du vet hur du ska göra. Det blir en vana som du inte vill vara utan, både för att du kommer se effekten och för att det känns skönt!

Läs mer om vilka produkter som passar just dig under olika hudtyper i menyn till vänster.

» Läs mer om daglig hudvård här