Fotvård

Åter igen viktigt med hygien, både en bra tvål men också att byta skor och strumpor. Gå inte inomhus hela dagar i vinterskor, det gillar inte dina fötter!

På fötterna där vi har lite tjockare hud kan man smörja in med Rosenseriens Vegetable Soap och sedan sätta på en plastpåse och låta fötterna vara där i under ca 30 minuter, gärna med en ullstrumpa utanpå. Skölj sedan av med vatten. Förhårdnader har då mjukats upp och är lätta att få bort t ex med en fotfil. Avsluta med Rosenseriens mjukgörande Foot Cream. Om du har problem med fotsvett, prova gärna Rosenseriens spraydeodorant, den motverkar svett och svettlukt på fler ställen än under armarna!

Rosenseriens Handkräm och Fotkräm hjälper dig att få tillbaka smidighet, mjukhet och skön känsla till dina händer och fötter.

Rosenseriens Foot Creamgör gott för torra fötter och har en uppmjukande effekt på förhårdnader och självsprickor. Krämen har en mild doft och är mycket dryg. Den har aloe vera som bas och innehåller även bivax och ringblomma, traditionellt använt till huden inom folkmedicin. Fotkrämen passar även utmärkt att smörja på torra underben.