Handvård

För både händer och fötter, liksom resten av kroppen, är en bra hygien viktigt. Tyvärr torkar många vanliga tvålar ut och ger fel pH-balans. Rosenseriens milda Vegetable Soap återfuktar och balanserar huden. Ha gärna med en liten flaska med Rosenseriens tvål som du använder när du inte är hemma – det kommer att göra stor skillnad!

Om du är riktigt torr smörjer du in händerna med Vegetable Soap, låter det sitta på och verka några minuter och sedan tillsätter du vatten och tvättar av händerna. Aloe veran som är bas i tvålen, hinner då gå in i självsprickor och förhårdnader och mjuka upp, balansera och återfukta huden. Har man mycket torr, tjock hud kan man med fördel peela händerna med Rosenseriens Body Peeling. Avsluta med Rosenseriens mjukgörande Hand Cream. Tänk på att den är koncentrerad och utan tillsatt vatten, så ta lite - en ”ärta” per hand brukar räcka!

Rosenseriens Hand Cream absorberas snabbt och lindrar torr och narig hud. Den har även fått högsta betyg i test den varit med i. Krämen gör händerna mjuka och smidiga. De vegetabiliska oljorna och örterna i krämen har en skyddande och lugnande effekt på huden. Basen är aloe vera vilket gör att huden återfuktas, innehåller även ringblomma – calendula. Handkrämen uppskattas bland annat av många män då den absorberas så fort och man inte blir kladdig av den. Den passar därför bra att använda även under ett arbetspass och har en mild doft.